Новини

старт продажів квартир від компанії ІБК «Центробуд»

Продажі розпочато!

Маємо за честь сповістити наших партнерів та інвесторів про старт продажів квартир від компанії ІБК «Центробуд» в новому ЖК комфорт-класу ECO DREAM.

 

Ми доклали максимум зусиль та набутого досвіду для того, щоб цей проект відбувся саме в такому форматі, адже тема екології життя та якість власного життєвого простору щодалі більше хвилює майбутніх мешканців.

Унікальна локація житлового комплексу «Eco Dream» та оточуюче природне середовище спонукало нас створити об’єкт комфорт-класу помірної поверховості та щільності забудови, з акцентом на безумовній екологічності матеріалів та інноваційності інженерних рішень.

Комплекс з підземним паркінгом матиме привабливий сучасний вигляд, а його облаштована дворова частина забезпечить належний комфорт і безпеку майбутніх мешканців.

Створюючи ЖК Eco Dream ми врахували наявні тенденції щодо подорожчання енергоносіїв та погіршення якості комунальних послуг – тож квартири з енергоефективними зовнішніми огородженнями в поєднанні з індивідуальними системами опалення приємно здивують своїх майбутніх власників.

Більше інформації про комплекс та умови продажу квартир можна отримати в нашому відділі продажу або на офіційному сайті: https://ecodream.kiev.ua

Поділитися записом