Новини

21-й рік компанії
21-й рік компанії

21-й рік компанії – корпоратив у Карпатах

Так історично склалося, що дата створення ІБК «Центробуд» майже співпадає в часі з загальнодержавним святом – днем Конституції України.

Вже стало для нас старою доброю традицією – щороку прямувати в  ці святкові вихідні дні відправлятися разом в мандри Україною та святкувати чергову річницю рідної компанії та правової основи власної країни в тісному колі колег та членів сім’ї.

Так, так! Поїздки сім’ями – це ще одна наша традиція, адже корпоративне свято – гарна нагода разом підкорити гору, відпочити в колі колег і близьких та отримати свіжі емоції.

На цей раз ми обрали мальовниче Прикарпаття – Татарів та Буковель!

Програма, як і кожного разу, насичена та цікава, з 1-денним походом та підкоренням чергової карпатської вершини – на цей раз гори Хом’як. І хоча висота була відносно не великою (1542 м.) приємних емоцій в усіх вистачало! На завершення мандрів – знову ж таки традиційний корпоративний банкет.

Головна мета такого заходу проста та надважлива одночасно – укріплення колективного «МИ» на професійному рівні та дружніх стосунків поміж сім’ями наших співробітників.

21-й рік компанії

Поділитися записом