Новини

Фармак Реконструкция Ход строительства | ИБК Центробуд

ТОВ “ІБК “Центробуд” розпочав реконструкцію виробничого комплексу ПАТ “Фармак”

Фармак Реконструкция Ход строительства | ИБК Центробуд

В першій половині 2019 року фармакологічне підприємство ПАТ «Фармак» за допомогою майданчика «Прозорро» провело відкритий конкурс на визначення генерального підрядника з реконструкції своїх виробничих потужностей. За результатами конкурсу саме компанії «Центробуд» фармакологічний флагман України ПАТ «Фармак» довірив проведення робіт.

В ході оновлення майнового комплексу підприємства в Подільському р-ні м.Києва передбачається зведення нового багатофункціонального виробничо – адміністративного корпусу з трьох секцій загальною довжиною біля 180 м та  площею 30 000 м2.

В напруженій тендерній боротьбі серед 21 учасника торгів переможцем конкурсу визначено Інвестиційно-будівельну компанію «Центробуд» та заключено відповідний Генпідрядний договір.

Станом на вересень 2020 року замовником будівництва отримано повний пакет дозвільної документації, а генеральним підрядником розпочато виконання робіт.

Примітно, що це вже сьомий об’єкт будівництва «ІБК«Центробуд» в Подільському районі столиці, де будувати не легко та не просто, адже район ведення робіт межує з історичною частиною міста, характеризується високим рівнем грунтових вод та звичайною для Подолу старою інженерною інфраструктурою.

Об’єкт надзвичайно цікавий для нас, як генпідрядної організації, своєю складністю і насиченістю інженерними системами, наявним надсучасним технологічним та кліматичним устаткуванням. Саме тут є можливість проявити здібності системного генерального підрядника у взаємодії з субпідрядними партнерами. 

Ми надзвичайно вдячні керівництву ПАТ «Фармак» за проявлену довіру та вважаємо для себе за високу честь співпрацювати з флагманом фармакологічної промисловості України.

В свою чергу хочемо завірити замовника будівництва, що прикладемо максимум зусиль для успішної реалізації його проекту та залишаємось впевнені, що цей об’єкт стане черговою перлиною нашого досвіду.

Поділитися записом