Новини

Футбольна команда ІБК Центробуд
Футбольна команда ІБК Центробуд
Футбольна команда ІБК Центробуд

Командна робота -командна гра!

Футбольна команда ІБК Центробуд взяла участь в турнірі Кубку будівельників України, проведеному 14 серпня 2021 року Футбольною Асоціацією будівельників України на стадіоні НТК імені Баннікова в м. Києві.

В змаганнях серед 18-ти команд наші гравці – інженерний склад та робітники компанії – змогли вийти до фіналу Кубку та вкотре довели свою здатність до злагодженої командної взаємодії – як в роботі, так і в спортивному захопленні.

Примітно, що любительська футбольна команда ІБК Центробуд була створена на початку 2012 року за ініціативою активної молоді підприємства для участі в турнірі Кубку будівельних організацій України на честь чемпіонату ЕВРО-2012, що проводився на той час в Україні.

Керівництву компанії така ідея сподобалась і була активно підтримана, адже футбол – азартна командна гра, що виховує колективну злагодженість, витривалість та бійцівські якості наших працівників. Це безумовно корисно для підприємства.

З’явилась нова форма та можливість тренувань в орендованому спортивному залі. Ентузіазму було дуже багато і хоча першість ми тоді не здобули, та почесне четверте місце було за нами, а наша група підтримки на стадіоні була неперевершена.

З тих пір стало доброю традицією – вже протягом 9-ти років – щочетверга, після роботи, в будь-яку пору року та за будь-якої погоди команда ІБК Центробуд грає в футбол!

      І на турнірі в 2021 році наші красені вчергове довели, що в здоровому колективі – здоровий дух!

Поділитися записом