Новини

Маємо хорошу новину!

ТОВ «ІБК «Центробуд» укладено угоди та розпочато виконання робіт з будівництва в місті Києві двох найбільш амбітних житлових комплексів преміального рівня.

Це майже неймовірно для умов військового стану, але саме в 2022 році нами розпочато влаштування монолітного каркасу на першій з трьох башт багатофункціонального комплексу преміум-класу «THE RESORT» по вулиці Казимира Малевича,32 у Голосіївському р-ні м.Києва за контрактом з «TOP HILLS EAST EUROPE» LLC. Роботи зі зведення монолітних поверхів вже ведуться повним ходом.

Другим, ще більш складним та неймовірно цікавим в професійному сенсі об’єктом є будівництво багатофункціонального комплексу преміум-класу «NVER» на бульварі Лесі Українки, 7-9 в Печерському р-ні столиці, де наша компанія  за контрактом з «TARIAN GROUP» виступає в якості Генерального підрядника з будівництва всього комплексу.

На майданчику вже виконано випробувальні палі та ведеться підготовка до виконання основних комплексів робіт.

Враховуючи, що в цих проектах залучені також іноземні інвестори,  та ще з огляду на умови та не простий час – вважаємо ці контракти найкращим проявом віри в українську державність, її збройні сили та наші професійні здібності зокрема! А отже, не підведемо за жодних умов і надалі будемо вносити свій посильний вклад в економіку України та наближення такої важливої та довгоочікуваної Перемоги!

Поділитися записом